Μενού
- ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΡΙΑΝΗΣ
- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
- Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΣ
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ(ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ)
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
Αναζήτηση στο site
Επαφή
H tzia mas
www.youtube.com/watch?v=BQZ9wsd8Ea0&feature=player_embedded
ΔΕΙΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΕΑΣ
Προϊόντα
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κατά την διάρκεια της διαμονή σας στην Κέα μην παραλείψετε να πάρετε μια πιο «ουσιαστική γεύση» από Τζιά.
δοκιμάζοντας και απολαμβάνοντας τοπικά εδέσματα, όπως ο «πασπαλάς» (μικρά κομμάτια χοιρινού κρέατος μαγειρεμένα με ντομάτα και αυγά), τα «τσίγαρα» (κομμάτια χοιρινού κρέατος με λίπος), η...
ΤΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Αν και ο γαστρονομικός χάρτης του νησιού χρωματίζεται από τα πιάτα με φρέσκα ψάρια, που θα βρείτε παντού, δεν θα πρέπει να αδιαφορήσετε και για σπεσιαλιτέ, όπως ο "πασπαλάς"...
Η ΤΖΙΩΤΙΚΗ ΛΟΖΑ
Τζιώτικη λόζα
Νησία μικρά, στην πλειονότητά τους, προικισμένα με φυσικές ομορφιές από τη μια, απομονωμένα και μοναχικά από την άλλη. Ετσι, η κουζίνα τους απέκτησε...
ΤΟΥΛΟΥΜΟΤΥΡΙ ΚΕΑΣ
Τουλουμοτύρι Κέας
Το νόστιμο τυρί που ωριμάζει μέσα σε τομάρι προβάτου ήταν κάποτε ανάγκη, αφού ψυγεία δεν υπήρχαν. Σήμερα, λίγοι συνεχίζουν την πανάρχαια τεχνική. Ο Γιάννης Μαρούλης είναι ο τελευταίος που...
Προϊόντα
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κατά την διάρκεια της διαμονή σας στην Κέα μην παραλείψετε να πάρετε μια πιο «ουσιαστική γεύση» από Τζιά.
δοκιμάζοντας και απολαμβάνοντας τοπικά εδέσματα, όπως ο «πασπαλάς» (μικρά κομμάτια χοιρινού κρέατος μαγειρεμένα με ντομάτα και αυγά), τα «τσίγαρα» (κομμάτια χοιρινού κρέατος με λίπος), η...
ΤΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Αν και ο γαστρονομικός χάρτης του νησιού χρωματίζεται από τα πιάτα με φρέσκα ψάρια, που θα βρείτε παντού, δεν θα πρέπει να αδιαφορήσετε και για σπεσιαλιτέ, όπως ο "πασπαλάς"...
Η ΤΖΙΩΤΙΚΗ ΛΟΖΑ
Τζιώτικη λόζα
Νησία μικρά, στην πλειονότητά τους, προικισμένα με φυσικές ομορφιές από τη μια, απομονωμένα και μοναχικά από την άλλη. Ετσι, η κουζίνα τους απέκτησε...
ΤΟΥΛΟΥΜΟΤΥΡΙ ΚΕΑΣ
Τουλουμοτύρι Κέας
Το νόστιμο τυρί που ωριμάζει μέσα σε τομάρι προβάτου ήταν κάποτε ανάγκη, αφού ψυγεία δεν υπήρχαν. Σήμερα, λίγοι συνεχίζουν την πανάρχαια τεχνική. Ο Γιάννης Μαρούλης είναι ο τελευταίος που...
Η ΤΖΙΑ ΜΑΣ > ΤΑ ΕΞΩΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΑΣ > ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ(ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ) > Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΥ